Liga 1

Claudiu Niculescu exultă după calificarea în sferturi: "Victoria cu Astra n-a fost o întîmplare!"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Claudiu Niculescu e foarte mulţumit de prestaţia echipei sale şi-i convins că argeşenii au meritat calificarea


- Cum a fost meciul, domnul Niculescu?

- Am dat de o echipă foarte valoroasă, cu jucători de calitate, dar am vrut neapărat să mergem mai departe. Ne-am dăruit, am luptat şi pînă la urmă ne-a ieşit. E drept, am avut şi puţin noroc, dar aşa e în viaţă, îţi trebuie şi noroc pentru a avea succes. Vreau să îmi felicit băieţii pentru felul în care s-au luptat, au dat dovadă de caracter!

- Vă aşteptaţi să vă calificaţi?
- Eu asta mi-am propus înainte de meci, deşi ştiam că va fi foarte greu. Pînă la urmă s-a dovedit că succesul cu Astra nu a fost o întîmplare, mă bucur că am demonstrat că putem fi în continuare surpriza plăcută a competiţiei.

- A fost greu să-l bateţi pe Flavius?
- Sîntem prieteni de 20 de ani şi ştiu că-i supărat că a pierdut astă-seară, însă asta este. Rămînem la fel de prieteni! Înainte de partidă am băut o cafea împreună şi am mai stat de vorbă. Îmi pare rău şi pentru el, şi pentru Dinamo, dar sînt la Mioveni acum, sînt plătit aici, şi îmi fac treaba.

- Cum aţi trăit finalul meciului?
- A fost foarte tensionat, am renunţat şi la geacă! Dinamoviştii au centrat de foarte multe ori în faţa porţii şi am avut emoţii imense. E drept, am avut şi noi mai multe ocazii pe final, poate ar fi fost nedrept să fi marcat de două ori în acest meci, nu vreau să îl supăr pe Dumnezeu.

- Unde aveţi de gînd să vă opriţi?
- Ne-am depăşit statutul! Momentan, băieţii vor sărbători cu o bere în vestiar, nu mai mult, pentru că vom sărbători cu măsură această victorie. Sperăm să mergem cît mai departe în Cupă şi să lăsăm o altă impresie bună, indiferent de adversarul următor.


"Sînt convins că am avut în faţă un antrenor care va ajunge mare. Am primit un gol pe o greşeală a noastră. A fost o seară tristă pentru Dinamo"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

"E măgulitor că sînt pe lista pentru înlocuirea lui Viorel Moldovan, la «naţionala» de tineret, momentan nu am avut nici o discuţie cu cei de la Federaţie. Încerc să-mi fac treaba cît mai bine la Mioveni"
Claudiu Niculescu, antrenor CS Mioveni

"Ar fi foarte uşor acum să dăm vina pe unii sau pe alţii, dar nu asta e soluţia. Trebuie să strîngem rîndurile şi să ne revanşăm cu Steaua!"
Ştefan Bărboianu, căpitan Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.