Liga 1

Cristi Bobar le dă replica steliştilor: "S-au văzut aroganţele lor în returul cu Ludogoreţ" » Oficialul dinamovist face o dezvăluire despre Nicuşor Stanciu

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 29 October 2014

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Cristi Bobar, nu a rămas impasibil la ironiile steliştilor şi a răspuns în aceeaşi notă.
"S-au văzut aroganţele lor în meciul retur cu Ludogoreţ. Cel mai bine ar fi să ne vedem fiecare de echipa lui şi să o lăsăm mai moale cu ironiile. Nu sîntem la Campionatul Mondial de glume contratimp. Ar trebui să fim fair-play, chiar dacă sîntem rivali. Noi am evitat să facem glume la adresa lor", a declarat Cristi Bobar pentru GSP.RO.

"Nicuşor Stanciu să nu uite că voia să vină la Dinamo, există şi o foaie semnată de el drept precontract cu echipa noastră, cred că ar trebui să fie mai atent la fotbalul propriu-zis şi nu la declaraţii ironice care pot denatura în instigări", a spus Bobar la televiziunea sport.ro

După ce Dinamo a pierdut meciul din Cupa României cu CS Mioveni, 1-0, Nicuşor Stanciu a declarat că se bucură de înfrîngerea rivalilor şi vrea să cîştige şi următoarele meciuri contra lor.

"Sper să cîştigăm şi cu Dinamo, ultimele meciuri contra noastră au fost de coşmar pentru ei", a declarat Nicuşor Stanciu.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.