Cupa Romaniei

FOTO HORROR » Verdict CRUNT pentru Nicuşor Bancu: dublă fractură de tibie şi peroneu! Poate rata tot restul sezonului

FOTO: captură sportro

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 29 octombrie 2014

Nicuşor Bancu a suferit o accidentare foarte gravă la meciul din Cupa României cu Viitorul Constanţa. Mijlocaşul de 21 de ani  al lui CS U Craiova va absenta luni bune din cauza unei fracturi. UPDATE / Nicuşor Bancu a fost dus de urgenţă la Spitalul din Craiova unde a primit verdictul: dublă fractură de tibie şi peroneu. Jucătorul riscă să rateze  tot sezonul. Mijlocaşul va fi transportat la Bucureşti în această noapte şi va fi operat.

Gică Hagi şi-a exprimat regretul: "E trist că s-a întîmplat aşa ceva". Sorin Cîrţu era şi el foarte afectat la finalul partidei: "Decît să sufere copilul ăsta aş fi preferat să nu ne calificăm".

****

În minutul 97 al meciului din Bănie, Alin Şeroni a intrat prin alunecare direct pe tibia lui Bancu, care a fost prins cu piciorul pe pămînt.

Jucătorul oltenilor a fost transportat de urgenţă la spital, nu înainte de a i se imobiliza piciorul, fiind suspect de fractură de tibie şi peroneu.

Deşi a fost un atac extrem de dur, arbitrul Florin Miron i-a acordat doar cartonaş galben lui Şeroni. Fotbalistul a fost însă eliminat pentru că mai fusese avertizat o dată. A fost al doilea eliminat al oaspeţilor după Puţanu.

Oltenii nu l-au mai putut înlocui pentru că efectuaseră toate schimbările,  aşa că au încheiat meciul în zece.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.