Liga 1

UPDATE Nicuşor Bancu a fost operat cu succes la spitalul Floreasca » Primele estimări ale medicilor. Craioveanu: "Vin din Spania să-l strîng în braţe pe «Bancone»"

FOTO: captură sportro

Articol de Eduard Apostol, Marius Mărgărit  —  joi, 30 octombrie 2014

Fotbalistul lui CS U Craiova a fost diagnosticat cu dublă fractură de tibie şi peroneu şi a fost operat azi la spitalul Floreasca din Capitală.

UPDATE ora 14:00 / Intervenţia chirurgicală a fost efectuată de doctorul Gheorghe Popescu, iar şefii CS U spun că a fost un succes. Fractura suferită de Bancu a survenit în treimea inferioară a piciorului şi a fost una curată, fără aşchii desprinse din os, astfel că perioada de recuperare ar putea fi scurtată la 5-6 luni.

Gheorghe Craioveanu a anunţat azi că va reveni special din Spania pentru a fi alături de Bancu. "Bancone e unul dintre cei mai talentaţi jucători români. N-am cum să stau aici fără să-l strîng în braţe. Numai eu ştiu cît am mai plîns după ce colegul meu de cameră, Emil Săndoi, şi-a rupt piciorul cu Brăila. Ca şi Sandi, Bancu va reveni pentru că e un oltean drăcos", a spus fostul mare atacant oltean conform maximasport.
----------------------------

Iniţial, Bancu a fost dus la spitalul din Craiova unde i-a fost pus diagnosticul şi i-a fost imobilizat piciorul , ulterior fiind transportat de urgenţă în Bucureşti.

Oficialii celor de la CSU Craiova speră ca Bancu să înceapă cît mai repede recuperarea, dar există riscul să rateze tot sezonul.

În minutul 96 al meciului CSU Craiova - Viitorul 2-1, Şeroni i-a provocat o accidentare dură lui Bancu. VEZI AICI DETALII

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.