Liga 1

”Cîinii”, atacaţi din interior: ”Unde e acel «nou Dinamo»? Nu joacă nimic, mi-a fost ruşine la Mioveni”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 30 October 2014

Dănuţ Lupu, fostul jucător al lui Dinamo, i-a criticat dur pe actualii conducători ai formaţiei din ”Ştefan cel Mare”, chiar înaintea derby-ului cu Steaua, programat vineri, de la ora 20:30, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

”Nu înţeleg de ce laudă toată lumea această echipă, care se chinuie cu Mioveniul. Are doi-trei jucători şi atât, pe care dacă-i mai vinde în iarnă, ce se va întîmpla? Unde e acel «nou Dinamo»? Cine credeţi că vine antrenor la Dinamo la ora asta, chiar dacă Stoican pierde cu Steaua?

Eu nu înţeleg ce tot spune conducerea, că facem aia, aia, dar şefii vînd jucători iarna, vara, mereu. Dacă le-aş da speranţe fanilor dinamovişti în meciul cu Steaua, ar însemna să mă mint pe mine. Steaua va bate cu 3-1”, a conchis Lupu, într-o intervenţie la Look TV.

Lupu nu l-a menajat nici pe Flavius Stoican: ”Nu pot să-l judec, dar nu cred că e singurul care ia hotărîri acolo. El îşi face treaba cît poate, cu ce jucători are, dar atît. Mulţi spun că a făcut maximum cu resursele pe care le are, dar ce înseamnă acest maximum? Dinamo nu are un lot mai bun ca Botoşaniul sau Tîrgu Mureşul. Botoşaniul cel puţin joacă ceva, Dinamo nu joacă nimic, mi-a fost ruşine la meciul cu Mioveni!”.

Urmăreşte AICI fazele minut cu minut şi susţine-ţi echipa în Derby! Fii primul care comentează!


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.