Campionate

VIDEO Responsabili cu spectacolul! Real Madrid a tocat-o şi pe Granada, 4-0! Moment de K1 cu Pepe şi Sergio Ramos în prim plan

+2 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Real Madrid continuă formă foarte bună, cîştigînd şi meciul de astăzi, din deplasare, 4-0 cu Granada. "Galacticii" au urcat pe primul loc în La Liga, cel puţin pînă la meciurile Sevillei şi Barcelonei. VEZI VIDEO!

Scorul a fost deschis după doar 99 de secunde, cînd Cristiano Ronaldo a înscris cu un şut plasat. A fost al 17-lea său gol în La  Liga în acest sezon şi al 22-lea în toate competiţiile. Portughezul a ajuns astfel şi la al 12-lea meci consecutiv în care înscrie.

Diferenţa a fost majorată de James Rodriguez în minutul 31, care a avut o execuţie superbă. Ambele reuşite ale madrilenilor au venit în urma unor pase excelente ale lui Karim Benzema.

Francezul a punctat şi el în minutul 54, iar James Rodriguez a închis tabela la 4-0 în minutul 87, reuşind al 6-lea gol la Real Madrid.

Cel mai ciudat moment al partidei a fost în minutul 34, cînd, neatenţi, Pepe şi Sergio Armos s-au ciocnit, numai că fundaşul portughez l-a lovit cu talpa pe abdomen pe colegul său din defensivă. (FOTO în galerie)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.