Liga 1

La Rapid se vorbeşte franceza! Giuleştenii s-au întărit cu doi mijlocaşi trecuţi pe la Lille şi Lyon

Sanaa Altama

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 noiembrie 2014

Rapid a avut un început de sezon bun, dar s-a stins în ultimele etape şi a ajuns pe poziţie retrogradabilă. Situaţia financiară a clubului e tot mai proastă, însă giuleştenii speră pînă în ultimul moment că se vor salva de la retrogradare. 

Rapidiştii continuă să se întărească, de această dată cu doi mijlocaşi francezi. Sanaa Altama (24 de ani) a semnat pe doi ani şi jumătate. Jucătorul şi-a făcut junioratul la Liile, însă a jucat doar pentru echipa a doua.

A mai prins meciuri la Dijon şi Mouscron Peruwelz: "Am văzut 2-3 meciuri din acest sezon şi cred că este un campionat foarte bun din punct de vedere al tehnicii. Şi cred că această echipă poate face lucruri bune, chiar dacă a început slab.

Cred că pot aduce la Rapid din experienţa mea. Am jucat în Ligue 1 şi în alte campionate diferite de cel din România. Consider că sînt un jucător tehnic şi cu răutate”, a spus acesta la DigiSport.

Celălalt se numeşte Cheik-Alan Diarra, este tot mijlocaş şi are 21 de ani. Format la Lyon, jucătorul a fost dorit în trecut de Fiorentina şi Galatasaray. Acesta s-a sfătuit cu Habibou înainte să ajungă în România:

„Habibou mi-a zis că este un campionat foarte intens, cu un nivel înalt al tehnicii şi că suporterii te împing de la spate. Mi-a făcut plăcere să vin la un club care este susţinut astfel”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.