Campionate

VIDEO A patra la rînd! Manchester City cîştigă din nou în faţa lui United, scor 1-0! "Diavolii" au jucat mai bine de o repriză în 10 oameni

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 02 November 2014

Manchester United a pierdut derby-ul cu rivala din oraş, Manchester City, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Sergio Aguero. 

VEZI VIDEO CU REUŞITA!

Argentinianul a fost servit excelent de Clichy şi a şutat puternic de la 8 metri, profitînd de o neatenţie a defensivei lui United.

"Diavolii" au jucat în 10 oameni, după ce Smalling a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene în minutul 39.

Echipa lui Louis van Gaal a jucat foarte slab în prima repriză, însă după pauză s-a trezit, avînd cîteva mari ocazii, ratate însă de Di Maria, Rooney şi Van Persie. City a reclamat în 4 rînduri lovituri de la 11 metri, însă nu a primit nimic.

În urma acestui rezultat, Manchester United coboară pe locul 9, cu doar 13 puncte în 10 etape, fiind la egalitate cu Everton, West Brom şi Newcastle, dar situaţia în clasamentul din Anglia este foarte strînsă. Deşi e pe 4, Arsenal e la doar 4 puncte de United.

Manchester City e pe locul 3, cu 20 de puncte, însă distanţa pînă la Chelsea este de 6 puncte. Echipa lui Mourinho a cîştigat ieri cu QPR, scor 2-1.

Manchester City ajunge la a 4-a victorie consecutivă în faţa lui United. Ultima victorie a "diavolilor" a fost în 2012, chiar pe Etihad Stadium, scor 3-2.

Manchester City: Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Navas, Toure, Fernando, Milner (Milner 70) - Aguero (Fernandinho 84), Jovetici (Dzeko (71)

Manchester United: De Gea - Valencia, Smalling, Rojo (McNair 56), Shaw - Blind - Januzaj (Carrick 43), Fellaini, Rooney, Di Maria - Van Persie (Wilson 82)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.