Stranieri

Ziariştii arabi l-au găsit vinovat şi pe Laurenţiu Reghecampf după eşecul din finala Ligii Campionilor: ”Fricos şi pasiv”

"Reghe" după primul duș rece pe banca lui Al Hilal

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presa din Golf îi reproşează antrenorului că ”acasă, în faţa unui public fantastic, s-a mulţumit cu aceeaşi tactică falimentară din tur”.

Eşecul lui Al Hilal în finala Ligii Campionilor Asiei, 0-1 şi 0-0 cu Western Sydney Wanderers, continuă să facă valuri în Golf. După ce l-au mitraliat pe arbitrul Nishimura, care a stricat returul de sîmbătă, ziariştii au pus ieri tunurile pe Laurenţiu Reghecampf.

Presa saudită are mai multe capete de acuzare împotriva antrenorului lui Al Hilal:

- "N-a ştiut să exploateze slăbiciunile evidente ale unei echipe care a venit la Riad cu o singură tactică: apărare supraaglomerată"

- "N-a ştiut să «citească» un adversar modest. Al Hilal a dominat, a avut o posesie covîrşitoare, dar pe tabelă nu s-a văzut"

- "I-a lipsit îndrăzneala şi n-a reacţionat cînd nu mai avea nimic de pierdut"
Concluzia ziariştilor arabi: "Acasă, în faţa unui public fantastic, Reghecampf s-a mulţumit cu aceeaşi tactică falimentară din tur".

Plîngere împotriva arbitrajelor
Al Hilal a solicitat Confederaţiei Asiatice o investigaţie formală în privinţa arbitrajelor din cele două manşe ale finalei. Saudiţii consideră că în prima manşă, iranianul Alireza Faghani i-a privat de două penalty-uri, iar în retur, japonezul Nishimura trebuia să le acorde patru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.