Liga 1

Bombă la Astra! Dinu Gheorghe şi-a dat demisia!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 03 November 2014

Dinu Gheorghe a dezvăluit că a renunţat azi la funcţia de preşedinte al Astrei Giurgiu, discutînd deja cu finanţatorul clubului, Ioan Niculae, încheierea colaborării. "Vamă" era la Astra din martie 2012.

"Am vorbit azi cu Ioan Niculae şi am încheiat conturile cu Astra. E dorinţa mea, sper să fi luat cea mai bună decizie. N-a fost uşor, datorită relaţiei cu domnul Niculae, cu jucătorii, nici nu mi-am luat rămas bun de la ei. Ar fi normal s-o fac, dar mi-e foarte greu. Am reuşit performanţe extraordinare cu acest grup.

Am mai vrut să fac asta în vară, după Supercupă, am avut acest impuls, am discutat cu domnul Niculae chiar pe gazon, dar mi-a zis că trebuie să continuu.

Nu am nici o altă ofertă. E greu să spun dacă voi mai lucra la un alt club din Liga 1.

Bugetul a fost cam 6 milioane de euro pe an cît am stat eu acolo. Performanţa obţinută a meritat investiţia, cred eu. Să nu uităm stadionul făcut, sînt mîndru de ce am reuşit cu toţii acolo. Am pierdut multe zile şi nopţi, am avut multe emoţii cu cerinţele UEFA şi dreptul de a evolua acolo în cupele europene", a declarat Dinu Gheorghe la Digisport.


"Nu pot să spun că ştiam deja, dar fuseseră nişte discuţii.  S-au făcut lucruri frumoase la Astra cît timp Dinu Gheorghe a fost lîngă noi. Nu ştiu dacă va fi mai grea colaborarea cu patronul fără domnul Gheorghe. Asta vom vedea de mîine"
Constantin Budescu, atacant Astra

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.