Liga 1

Ioan Niculae despre plecarea lui Dinu Gheorghe: "A zis că în viaţa lui nu i s-a mai întîmplat aşa ceva cu un fotbalist!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 04 noiembrie 2014

Înaintea meciului de Europa League cu Celtic, Dinu Gheorghe şi-a anunţat plecarea de la Astra, iar patronul Ioan Nicuale este de părere că oficialul a renunţat din cauza transferurilor nereuşite.

"Dinu Gheorghe nu şi-a dat demisia. E o înţelegere între noi ca de la 1 noiembrie să încheiem contractul. El e un om responsabil şi probabil s-a simţit vinovat de faptul că transferurile au fost nereuşite. A zis că în viaţa lui nu i s-a întîmplat să aducă un jucător cu atîtea ifose, care să se dea lovit şi să nu vrea să joace, cum a i s-a întîmplat la Astra.

A zis că pleacă pentru binele echipei, dar noi am rămas în relaţii bune pentru că a făcut lucruri bune la Astra. E unul dintre cei mai buni preşedinţi de club din Liga 1.

Nu ştiu dacă voi mai investi de la anul. E foarte greu să bagi bani ţinînd cont de situaţia economică din România. Noi vrem să facem un sport în care 17 echipe pierd şi una cîştigă. Puţine echipe au făcut bani din fotbal, poate doar CFR şi Oţelul", a declarat Ioan Niculae la televiziunea Sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.