Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Suspendare uriaşă primită de Gabriel Mureşan!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 05 November 2014

Gabi Mureşan şi Ousmane N'Doye au fost suspendaţi drastic după partida cu Steaua, scor 1-0. Fotbalistul lui Tg. Mureş a primit 16 etape de suspendare, după ce în meciul dintre ASA Tg. Mureş şi Steaua l-a lovit cu cotul în gură pe Raul Rusescu. Vezi VIDEO

Ce spune regulamentul pentru faultul lui Mureşan
Articolul 63
Litera a: "Lovirea cu palma, cotul, braţul, pumnul, capul, piciorul ori călcarea adversarului: suspendare de la 2 la 6 jocuri dacă nu au produs vătămare fizică, de la 6 la 10 jocuri dacă s-a cauzat vătămarea fizică a victimei sau de la 16 la 24 de jocuri dacă s-a cauzat vătămarea fizică gravă a victimei; în caz de vătămare corporală gravă, dovada acesteia se face prin certificat medico-legal"

Raul Rusescu a fost operat astăzi, decizia fiind luată în urma repetatelor investigaţii, deoarece a fost aproape de a-şi pierde ochiul. În urma acestei intervenţii, Rusescu va lipsi de pe teren aproximativ o lună de zile.

Şi Ousmane N'Doye, care a luat în prealabil două etape de suspendare ca urmare a cartonaşului roşu primit la finalul partidei, a fost supendat 6 meciuri.

Oficialii celor de la Tg. Mureş au dreptul să conteste decizia Comisiei de Disciplină la apel. Cele două hotărîri dictate astăzi au fost luate şi ca urmare a memoriului făcut de stelişti.

“La Mureşan am cerut între 16 şi 24 de etape de suspendare, atît cît e regulament, iar la N’Doye, tot la fel cît ne permite regulamentul", a spus Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.