Liga 1

Gabi Mureşan iese la atac după suspendarea-record primită: "E mîna lui Argăseală! Nu o să stau să mă facă praf toţi steliştii"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 05 noiembrie 2014

Gabi Mureşan a fost suspendat 16 etape după cotul în figură pe care i l-a aplicat lui Raul Rusescu, însă jucătorul crede că şi steliştii s-au implicat pentru ca suspendarea să fie atît de mare. 

“E incredibil cît am putut să primesc! Este exclusiv mîna lui Argăseală, cel care în momentul în care Gardoş i-a rupt piciorul lui Băcilă a tras sforile să i se reducă pedeapsa jucătorului său. Voi ajunge la TAS!

Nu o să stau să mă facă toţi steliştii praf. Consider că după meciul de la Tîrgu Mureş am fost suspus unui linşaj mediatic din partea oamenilor de Steaua, care în ultimii ani au avut şi ei fotbalişti în echipă care au produs accidentări grave.

Eu sînt sigur că Gardoş nu a vrut să-i rupă piciorul lui Băcilă, dar nimeni nu a făcut scandal ca acum! La Chiajna am fost provocat  în permanenţă pe teren şi lovit doar să ripostez şi chiar am luat un galben, după ce şi acolo am reacţionat involuntar“, a spus Gabi Mureşan conform Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.