Liga 1

Un fost antrenor al Stelei sare la gîtul Federaţiei: "Kovacs e în postura de martor mincinos"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 06 noiembrie 2014

Meciul dintre ASA Tg. Mureş şi Steaua, scor 1-0, a fost unul cu cîntec, ţinînd cont că după primele 35 de minute Costel Gâlcă a fost obligat să facă toate schimbările din cauza accidentărilor.

Mihai Stoichiţă, fostul tehnician al Stelei, îi atacă pe oficialii FRF şi pe cei de la Comisia Centrala a arbitrilor pentru că n-au luat nici o decizie împotriva arbitrului Istvan Kovacs, cel care a condus partida de la Tg. Mureş.

"Tăcerea asta în privinţa lui Istvan Kovacs mi se pare cel puţin suspectă. A fost reţinut de la delegări şi atît. E o stare de incertitudine, de haos. Vorbim de vinovaţi şi de victime, dar nu vorbim de cel care a contribuit la această atmosferă.

Dacă ar fi avut o atitudine corectă de la început, poate nu se întîmpla nimic. El e în postura de martor mincinos. A fost martor la evenimente şi în raport a scris ce a vrut. El a scris ceva, toată lumea a văzut altceva. Eu ce să mai înţeleg?

Omul care a participat direct, a fost la 10 metri de fiecare fază, spune ceva, iar toată lumea a văzut altceva”, a spus Mihai Stoichiţă la Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.