Liga 1

Se decide totul pe final de an! Steaua a pornit negocierile cu 4 titulari » Ofertă din Italia pentru unul dintre ei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 06 November 2014

Valeriu Argăseală a anunţat că Steaua va clarifica situaţia jucătorilor aflaţi în ultimul an de contract la începutul lunii decembrie. Roş-albaştrii au demarat negocierile cu 4 dintre fotbaliştii importanţi ai echipei. 

“Avem discuţii cu toţi jucătorii care trebuie să prelungească. Pînă la finalul turului vom anunţa situaţia finală a fiecăruia! Unora le-am făcut deja oferte, altora urmează. Prepeliţă nu a primit încă oferta. Am avut o singură discuţie cu el, doar atît.

Şi lui Adi Popa îi vom face o propunere de semnare a unui nou contract. Arlauskis a primit o ofertă din Italia şi a refuzat-o. Discutăm prelungirea cu el la începutul lunii decembrie.

Nu cred că ar fi o surpriză ca Lucian Sînmărtean să aibă oferte şi din altă parte, nu doar de la Piţurcă sau Reghecampf. Vom afla situaţia lui exactă peste două sau trei săptămîni, mă refer aici dacă va prelungi contractul sau nu. Sînmărtean, la cum joacă, e prea bun să plece la arabi", a spus Valeriu Argăseală la DolceSport.

"Nu ne e teamă că vom pierde vreun jucător, viaţa merge înainte. Ofertă scrisă nu există pentru nici unul din cîte ştiu. Anul trecut am pierdut 4 jucători, Tătăruşanu, Pintilii, Bourceanu şi Piovaccari, dar au venit alţii şi echipa a mers înainte", a spus şi Helmuth Duckadam.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.