Tenis

Cu cine votează Simona Halep? Anunţul pe care l-a făcut la 9 dimineaţa: "Sînt responsabilă faţă de ţara mea"

Simona Halep, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 07 noiembrie 2014

Simona Halep a scris astăzi pe facebook despre alegerile prezidenţiale din România. Jucătoarea noastră a fost folosită de unul dintre candidaţi pe facebook pentru a strînge likeuri.

"Foarte multă lume mă întreabă despre vot. Nu ţin partea niciunui politician, dar am votat duminică şi voi vota şi săptămâna viitoare, dintr-un sentiment de responsabilitate faţă de ţara mea, pe care îl simt de fiecare dată când intru pe teren.

Cum să câştigi dacă nu te prezinţi la meci? Cum să câştige România dacă noi nu participăm la vot? Eu zic să mergem la vot şi să votăm după cum ne spune conştiinţa. Să câştige România!
", a scris numărul 3 mondial pe contul ei de facebook.

Ponta s-a folosit de Halep pentru likeuri
Unul dintre candidaţii la funcţia de preşedinte al României, Victor Ponta, a indus în eroare utilizatorii de pe facebook.

Cînd Simona Halep şi-a făcut cont pe facebook, utilizatorii au fost păcăliţi printr-o postare să dea like, avînd impresia că apreciază pagina oficială a tenismanei.
Aceştia dau like, crezînd că este vorba de o postare normală, însă în realitate apreciază pagina personală a prim-ministrului României.

Alegerile prezidenţiale de duminică i-au calificat în turul secund pe Victor Ponta (40,3%) şi Klaus Iohannis (30,4%).
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.