Liga 1

VIDEO Cuplul Iulian Dima - Alin Buleică a îngenunchiat Braşovul, 3-0 » Arbitrul şi mijlocaşul gorjean au decis partida pentru Pandurii

Buleică și Roman n-au avut milă de "Steagul" // Foto: Bogdan Bălaș (Brașov)

Articol de Iulian Cuibar  —  Monday 30th of November -0001 12:00

”Centralul” a influenţat jocul cu două decizii pro-olteni, mijlocaşul ofensiv a fost decisiv cu două goluri.

Arbitrul Iulian Dima plus Buleică şi Shalaj au înclinat balanţa către Pandurii. Oamenii lui Szabo nu au profitat de momentele de dominare din start, mai ales Enceanu a irosit o şansă imensă, a uitat că Stanca e un portar înalt şi a stricat ocazia cu o "boltă" devenită pasă în braţele goalkeeperului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

O provocare pentru trupa lui Grigoraş, care a modificat raportul în ultimele 10 minute ale primei reprize. Sprijinită şi de erorile arbitrului. Dima nu l-a eliminat pe Roman, deşi atacantul l-a tamponat cu talpa pe faţă pe portarul Marinescu! Goalkeeperul ieşise la marginea careului şi încerca să joace mingea cu capul, dar Roman a ridicat piciorul atît de mult că l-a lovit cu talpa. Doar "galben"!

Pandurii a făcut 1-0 pentru ea peste 4 minute. Shalaj l-a păcălit pe Vagner cu o "bicicletă" şi a centrat. Au mai urmat greşeli: Marinescu nu a ieşit, iar Rodrigues l-a pierdut pe marcatorul Buleică. "Centralul" Dima a mai ratat o fază, la 4 minute după gol. Anton a oprit mingea cu mîna, în careul propriu, însă arbitrul nu a dictat penalty.

Şi această eroare a fost urmată de reuşite ale oltenilor, cu un şut în diagonală al lui Buleică, apoi o finalizare de la Roman, printre picioarele lui Marinescu. Eficienţă maximă pentru Pandurii. Şi "Grigoraş pragmatic" nu mai e oximoron.

"Cu aceste goluri sper să-i fi atras atenţia domnului Iordănescu şi să fiu convocat la echipa naţională" (Alin Buleică, mijlocaş Pandurii)

"Era obligatoriu să reuşim şi noi să mai cîştigăm, din cînd în cînd. Un eşec ar fi fost dramatic! Nu mai sar la goluri, nu mai sînt năstruşnic, m-a liniştit vîrsta" (Petre Grigoraş, antrenor Pandurii)

"Am pierdut meciul în prima repriză, cînd am dominat, dar n-am fost în stare să marcăm. Pe urmă ne-am deschis, ei ne-au prins pe contraatac şi aşa s-a ajuns la 0-3" (Marian Constantinescu, atacant FC Braşov)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.