Liga 1

VIDEO Toto: Tamuz, Schillaci » Atacantul a deschis drumul Petrolului spre victorie, 3-0 cu U Cluj

Tamuz, felicitat de coechipieri, a fost încă o dată omul decisiv al "lupilor" // Foto: MediafaxFoto

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul israelian a rezolvat meciul cu o execuţie fantastică, şut din afara careului, aproape de bară, un gol inventat practic din nimic.

George Ogăraru îşi poate antrena echipa, dar nu-l poate controla pe Tamuz! Toto a rupt tot echilibrul meciului cu un şut de la 20 de metri, un stîng formidabil, în plasa laterală, în interior.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A fost momentul care a clarificat unde vor merge punctele, pentru că efortul Universităţii nu a putut să egaleze invenţia vîrfului israelian de la Petrolul.
Alb-negrii s-au deschis tot mai mult, dar asta nu e o scuză pentru golul al doilea.

Muşat nu a existat în faţa lui Alcenat, apărut singur-singurel în faţa lui Vladimir Niculescu. Golul fundaşului dreapta haitian a anesteziat-o pe U, care doar a alergat după adversar într-o continuare chinuitoare pentru Ogăraru.

Clujul ratează revenirea
Mengolo a tras în bară, apoi ghinionul şi-a continuat demonstraţia pentru "şepcile roşii". A înscris şi Albin, cu un şut perfect de la marginea careului, o minge trimisă în colţul lung, bară-gol. O diferenţă între o formaţie care a alergat şi o alta talentată, de o calitate foarte bună faţă de nivelul Ligii 1.

Gigi Mulţescu reuşeşte să-şi lege vedetele şi continuă bătălia pentru titlu. Azi, e doar la trei puncte de Steaua, pînă cînd campioana merge la Chiajna.

"E dureros, sîntem obligaţi să cîştigăm tot pînă la sfîrşitul anului! Suporterii au dreptate să fie nemulţumiţi. Eu sînt primul supărat, sper ca în pauza asta competiţională să mai rezolvăm din probleme" (George Ogăraru, antrenor U Cluj)

"De la mijloc în sus, Petrolul e tare de tot. Nu vreau să pară scuză pentru evoluţia noastră, însă trebuie să recunoaştem adevărul" (Raul Ciupe, fundaş U Cluj)

"Tamuz a jucat accidentat la genunchi, dar tot a dat un gol senzational! Eu am acumulat multa frustrare, desi nu ma manifest" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul)

"Nu mă mai întrebaţi despre oferta din ţările arabe, că numai ce vreţi voi scrieţi! Nu pot spune nici dacă plec, nici dacă rămîn, no comment!" (Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul)

"N-a fost chiar aşa simplu cum pare dacă te uiţi la tabelă. Eu tot mai sper să luăm titlul, sper să se împiedice şi Steaua" (Toto Tamuz, atacant Petrolul)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.