Liga 1

Steaua poate salva sezonul financiar dezastruos dacă se califică în primăvară » Cîţi bani va încasa clubul din Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 noiembrie 2014

Ratarea calificării în Liga Campionilor i-a costat pe stelişti, care au încasat mult mai puţini bani în acest sezon faţă de sezonul precedent.

Cu toate acestea, în contul clubului mai pot intra cîteva milioane de euro, deoarece Steaua încă nu a ieşit in Europa. Dimpotrivă, are şanse să joace în primăvara europeană, astfel că mai poate puncta în plan financiar.

Încă 4-6 puncte în ultimele două etape din grupă, plus calificarea, ar însemna 500.000 - 600.000 de euro. La aceşti bani s-ar adăuga veniturile din biletele de la meciul din "16-imi" şi surplus la Market-Pool, deci încă vreo 1,5 milioane de euro dacă echipa ar fi eliminată după prima "dublă" din primăvară!

În Gazeta pe care o găseşti la chioşcuri sau în ediţia digitală poti vedea o comparaţie între banii cîştigaţi de Steaua din Liga Campionilor şi cei din Europa League, dar şi despre problemele financiare apărute după ratarea prezenţei în Ligă!

Clasament Grupa J

1. Dinamo Kiev 9p
2. Steaua 7p
3. Aalborg 6p
4. Rio Ave 1p

Următoarele meciuri (27 noiembrie)
Aalborg - Steaua, Dinamo Kiev - Rio Ave

Citeşte şi: Şansele de calificare ale Stelei în primăvara europeană » Roş-albaştrii depind doar de ei!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.