Liga 1

Dezvăluiri despre Adi Mutu: "Mi-a spus că lua un pumn de pastile şi alerga 45 de minute!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 09 noiembrie 2014

Adi Mutu este în prezent fără echipă, după ce şi-a reziliat contractul cu Petrolul şi nu s-a realizat încă transferul în India, la Pune City.
Cornel Dinu, cel care l-a antrenat pe Mutu la Dinamo, a vorbit despre un episod  petrecut cînd Mutu a ajuns la alb-roşii.

"Adi Mutu e un tip complicat, care a ajuns sus prin muncă şi talent, dar se grăbeşte în viaţă. Cînd a venit la Dinamo l-am întrebat ce relaţii de joc avea şi unde juca la FC Argeş. Mutu mi-a zis ca nu avea relaţii de joc şi că acolo era un secund care îi dădea un pumn de pastile şi îl alerga 45 de minute.

I-am spus că trebuie să intre în schema lui Dinamo, ca altfel nu joacă. A fost multă presiune pe el, dar s-a adaptat, pentru că e un tip inteligent. Are în el ceva de rapsodie, o bucurie de a face o combinaţie între a juca şi a avea o viaţă boemă, dar la el e mai mult spre viciu.

E un fotbalist de 35 de ani care mai poate să joace. L-aş compara cu Francesco Totti. Mutu ar putea să devină un antrenor bun, dar depinde cît îl mănîncă Lucifer şi cît îl mîngîie Dumnezeu", a declarat Cornel Dinu la Dolcesport.

Vezi aici detalii despre posibila destinaţie a lui Adi Mutu pînă se face transferul în India!




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.