Liga 1

Relaţii glaciale » Tensiuni la Dinamo: antrenorul şi golgeterul echipei nu se mai înţeleg

Bilinski e foarte iubit de galeria dinamovistă, care i-a reproșat lui Stoican schimbarea prematură a polonezului cu Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoican şi Bilinski nu sînt în cele mai bune raporturi în ultima perioadă, fiecare avînd ceva de reproşat la adresa celuilalt.

Kamil Bilinski a fost schimbat în meciul cu Viitorul, 2-3, după doar o jumătate de oră de joc. A avut o bară, a ajuns prea tîrziu la o centrare a lui Lazăr, s-a duelat cu adversarii, însă Flavius Stoican n-a fost satisfăcut de prestaţia polonezului de 26 de ani.

Înlocuit cu Rotariu, atacantul a venit pe banca de rezerve vizibil afectat de decizie şi a vrut să-i solicite explicaţii antrenorului, însă acesta din urmă nu l-a băgat în seamă.

"Flavius era supărat de faptul că i s-a părut că Bilinski este delăsător pe gazon. A fost o reacţie de moment, de aceea l-a schimbat", au comentat dinamoviştii. Şefii n-au înţeles hotărîrea lui Stoican, de aceea au solicitat explicaţii. Mai ales că Bilinski este golgeterul actual al roş-albilor, singurul vîrf de careu valid.

"Kamil are de mai multă vreme o atitudine mai trufaşă la antrenamente şi la meciuri, probabil, de aceea există o răceală între el şi antrenor. Poate că şi Bilinski are o supărare mai veche, întrucît a simţit că nu i s-au dat multe şanse în primăvară, considerîndu-se nedreptăţit", au mai relatat apropiaţi ai grupării.

9 goluri a marcat Bilinski în 16 meciuri în acest sezon, în toate competiţiile

"Bilinski n-a prins o formă sportivă foarte bună. Dar nici alţi fotbalişti n-au prins o seară fantastică" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Dorit de "Săpăligă"
Marius Alexe, 24 de ani, este în atenţia lui Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, formaţia pregătită de ex-dinamovistul Ion Marin. Reprezentanţii grupării arabe, în frunte cu preşedintele Musalam Muhammed Al-Ameri, au fost la meciul cu Viitorul, 2-3, fiind cu ochii pe Alexe. Roş-albii ar vrea să ia cel puţin două milioane de euro pe Marius.

"9 puncte în 3 etape"
Bogdan Gavrilă, 22 de ani, a marcat pentru Dinamo împotriva echipei lui Hagi, însă înfrîngerea l-a descumpănit pe tînărul mijlocaş: "Voiam să ne revanşăm în faţa suporterilor pentru atmosfera creată în Derby de România. Am avut şi mult ghinion contra Viitorului, însă nu ne ascundem în spatele neşansei. Trebuie să învingem în ultimele etape, cu Mediaş, Petrolul şi Astra, pentru a avea o iarnă mai liniştită".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.