Stranieri

Transferul carierei pentru Bănel Nicoliţă! Presa din Italia anunţă că ar putea ajunge la un club legendar! Se bate cu Simao Sabrosa şi Nery Castillo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 11 November 2014

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă (29 de ani), care e liber de contract după despărţirea de Saint Ettiene, ar putea prinde un super transfer la Napoli, care caută un jucător liber de contract ce poate evolua în banda dreaptă, după accidentarea lui Lorenzo Insigne, a anunţat site-ul napolitoday.it.

Conform sursei citate, Bănel Nicoliţă are avantajul că poate evolua pe ambele benzi şi o poate face şi în atac şi în apărare.

Site-ul napolitoday.it a mai scris că pe lista napoletanilor se mai află portughezul Simao Sabrosa (35 de ani), mexicanul Nery Castillo (30 de ani), polonezo-germanul Piotr Artur Trochowski (30 de ani) şi belgiano-marocanul Yassine El Ghanassy (24 de ani).

Lorenzo Insigne a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept şi urmează să fie indisponibil aproximativ patru luni. Insigne s-a accidentat în minutul 25 al meciului cîştigat de Napoli, scor 1-0, cu Fiorentina.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.