Campionate

Jose Mourinho şi-a pierdut cumpătul la adresa lui Luis Suarez: "Mănîncă rahat despre alţi oameni!" :O

Luis Suarez joacă acum la Barcelona, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 11 noiembrie 2014

Într-o autobiografie care urmează să apară, uruguayanul Luis Suarez l-a atacat pe portughezul Jose Mourinho. Acum la Barcelona, Luis Suarez nu a uitat că, în aprilie, Chelsea i-a năruit speranţele unui titlu cu Liverpool, după o victorie a lui Chelsea pe Anfield Road, scor 2-0.

Acum, Luis Suarez, 27 de ani, a spus despre Mourinho că şi-a instruit echipa să tragă de timp şi că a jucat urît pe Anfield. Întrebat de aceste comentarii, Mourinho şi-a pierdut răbdarea într-un interviu ce a precedat victoria cu Liverpool, din acest weekend, scor 2-1.

"A scris în carte? Încă o carte? Cine are timp să citească toate cărţile? Voi le-aţi citit? Eu nu. La 51 de ani, poate că şi eu am trăit suficiente întîmplări ca să umplu o carte, dar nu o fac. Dar cînd ai 20 sau 25 de ani, ce scrii într-o carte? Despre cum ai avut copilăria?

Eu am avut o ofertă de carte în care să public 100 de imagini din cariera mea şi sub care să scriu un mic comentariu. Dar nu pentru o carte în care să mînănc rahat despre alţi oameni şi să spun lucruri negative
", a izbucnit Jose Mourinho.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.