Diverse

Dacă dezbaterea dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta ar fi fost un meci de fotbal? Gabi Balint a analizat pe facebook: "Tactică de Liga 2"

Foto: dcnews.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 noiembrie 2014

Marţi seară, la postul Realitatea TV, a avut loc prima dezbatere între cei doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din 2014, Klaus Iohannis şi Victor Ponta.
Fostul internaţional, Gabi Balint, a postat pe facebook o analiză a dezbaterii, pe care a comparat-o cu un meci din Liga a doua şi a analizat calităţile fiecărui candidat.

"M-am uitat şi eu la meciul Ponta-Iohannis. Mă aşteptam la un meci de Champions League dar pînă la urma a fost un meci modest de divizia B.

Ponta, bine pregătit fizic şi tactic, a jucat pe atac, dar tehnica i-a jucat feste în driblingurile împotriva unei apărări destul de firave, pregătită de Iohannis. Arbitrul a trecut cu vederea faulturile pe care le-au făcut cei doi şi nu a acordat nici macar un cartonaş galben, deşi au fost lovituri aplicate sub centura.

Posesia şi şuturile pe lîngă poartă au fost de partea lui Ponta, dar Iohannis a fost periculos pe contraatac. Meciul s-a terminat 0-0 şi asteptăm prelungiri care nu s-au mai disputat din cauza reclamelor publicitare. Finalul meciului o să-l aflăm duminică seara, alături de milioane de romăni şi tot ce ne dorim e să se termine într-un cadru de fair-play, fără blaturi la numărarea golurilor, scuze, a voturilor...", a spus Gabi Balint.

Gabi Balint este în prezent analist tactic la postul DigiSport şi a antrenat echipe precum FC Vaslui, Poli Timişoara, Sheriff Tiraspol şi naţionala Moldovei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.