Liga 1

Fuge de Dinamo! Primul antrenor care a spus pas unei veniri în "Ştefan cel Mare": "Ei nu se compară nici cu Tîrgu Mureş"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 noiembrie 2014

Dinamo a rămas astăzi fără antrenor, după ce Flavius Stoican şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu roş-albii. Clubul patronat de Ionuţ Negoiţă este în căutarea unui nou tehnician, însă Ioan Ovidiu Sabău, care este liber de contract, a anunţat că el nu ar prelua echipa în acest moment.

"Nu va veni oricine la echipă. Poate doar acei antrenori care acceptă condiţiile care sînt în momentul de faţă la Dinamo, în care nu poţi să faci performanţă, pentru că, să recunoaştem, ai nevoie de timp. Tu, Dinamo, nu te poţi compara cu Steaua.

Scuze, dar nu te poţi compara nici cu Tîrgu Mureş, ca şi lot, ca valoare de lot. Pur şi simplu, nu poţi. Dar sînt cîţiva jucători talentaţi, jucători de perspectivă, care în timp pot să progreseze.

În momentul de faţă nu poţi să ai pretenţii de la Dinamo sau să te gîndeşti la ce a fost cîndva, să te gîndeşti că poate cîştiga titlul anul viitor cu ce lot are în momentul de faţă", a spus Sabău la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.