Liga 1

Nu mai au banii de altădată, dar plătesc jucători pe care nu-i bagă în seamă! Ştiaţi că aceşti fotbalişti mai sînt la echipe din Liga 1?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 12 noiembrie 2014

Echipele importante din Liga 1 nu mai au banii de altădată, dar îşi permit să plătească jucători pe care nu-i mai folosesc, fie din cauza formei slabe, fie pentru că patronii au ordonat asta.

Steaua, CFR, Dinamo, Astra şi CS U Craiova se numără printre aceste formaţii. De exemplu, Mihai Mincă, se află la CFR din 2011, însă prezenţele în tricoul ardelenilor au fost foarte rare.

Steaua îi are şi ea pe deja consacraţii Gabi Matei şi Mihai Costea. Primul nu prinde mai mult de 2-3 meciuri într-un an calendaristic, iar celălalt este dat dispărut.

În lotul lui Dinamo sînt Elton, Dragoş Firţulescu şi Joel Thomas. Primul a fost trecut pe linie moartă şi cel mai probabil va pleca în iarnă, iar Joel Thomas şi Dragoş Firţulescu nu mai sînt băgaţi în seamă, primul fiind şi accidentat şi revine cel mai probabil în cantonamentul din iarnă.

Echipa jucătorilor "uitaţi":

Mincă (CFR) - G. Matei (Steaua), Peteleu (Petrolul), Izvoranu (CS U Craiova), Măţel (Astra) - Rus (Astra), Elton (Dinamo), I. Neagu (Steaua), D. Firţulescu (Dinamo)- M. Costea (Steaua), Joel Thomas (Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.