Campionate

Luis Suarez se apără în autobiografie: "N-am muşcat ca Mike Tyson. M-au tratat ca şi cum aş fi fost un criminal"

+2 Foto
Îl dureau dinţii pe Suarez, atît de tare îl muşcase pe Chiellini de umăr // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Barcelonei, suspendat 4 luni după ce şi-a testat dinţii pe un adversar a 3-a oară în carieră, afirmă în cartea sa: "Cînd muşti, lumea se sperie, dar e ceva relativ inofensiv".

Cartea sa, "Mi vida, Luis Suarez", tocmai a fost publicată. Şi atacantul uruguayan, 27 de ani, pentru care Barcelona a plătit 81 de milioane de euro după ce fusese suspendat 4 luni pentru că îl muşcase pe Chiellini la Mondial, povesteşte ce a simţit în vară, la acel scandal.

"M-au tratat ca pe un criminal. Dar eu n-am muşcat niciodată cum a făcut Tyson cu Holyfield", susţine Suarez, care însă nu se disculpă: "A fost vina mea. Era a treia oară cînd se întîmpla şi aveam nevoie de ajutor. Cînd muşti, lumea se sperie, totuşi e ceva relativ inofensiv, cel puţin în episoadele în care am fost eu protagonist".

N-a uitat debutul său în blaugrana, la turneul Joan Gamper. Cuvintele antrenorului Luis Enrique, în vestiar, în mijlocul echipei, l-au impresionat: "În sfîrşit, l-am scos de la Guantanamo pentru a fi cu noi"

Suarez a completat acel tablou: "Toţi jucătorii Barcei au aplaudat prizonierul eliberat şi am încercat să nu roşesc".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.