Tenis

Prima reacţie a lui Horia Tecău! » Ce spune despre întîlnirea cu fraţii Bryan: "Asta a fost dezamăgirea meciului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 November 2014

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer au fost aproape de o victorie importantă în faţa fraţilor Bryan, dar s-au recunoscut învinşi în maxi-tiebreak, scor 6-10.

Un moment decisiv a avut loc la 4-0 pentru Tecău şi Rojer cînd românul servea. A făcut-o bine, l-a pus dificultate pe Bob Bryan, Horia a urcat la fileu, dar a lăsat mingea să treacă. Chiar despre acest moment a vorbit şi Tecău la finalul partidei, cel mai bun jucător de dublu din România recunoscînd că a greşit:

"Am servit eu la Bob, a returnat o minge, am crezut că se duce afară şi a căzut pe linie. Cred că e o greşeală de concentrare pentru că sînt obişnuit să joc toate mingile. În loc de 5-0 pentru noi a fost 4-1, apoi s-a făcut 4-3. Acela a fost un punct foarte important. Dacă îl luam noi şi făceam 5-0 ar fi fost greu să întoarcă meciul de acolo.

Am fost şi puţin nesiguri, am făcut greşeli la fileu. Asta a fost dezamăgirea meciului pentru noi. Am făcut foarte multe greşeli. Era o zi în care îi puteam bate pe fraţii Bryan pentru că am observat că nu se simt foarte bine. Erau de bătut şi e dureros că am pierdut încă un meci în care am fost fost foarte aproape să-i învingem.

Consider că acum am fost cel mai aproape să-i învingem dintre toate întîlnirile din acest an. Acel avantaj a fost mare, cel mai mare pe care l-am avut în acest an impotriva lor şi acesta e unul dintre meciurile pe care trebuia noi să le cîştigăm", a declarat Tecău la Digisport.

A fost a 4-a înfrîngere din acest an pentru Tecău şi Rojer în faţa fraţilor Bryan din tot atîtea partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.