Liga 1

Cornel Dinu e gata să pună umărul la reconstrucţia lui Dinamo şi propune un antrenor! Cum au fost ultimele zile ale lui Flavius Stoican în "haită"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 12 November 2014

Ionel Dănciulescu a povestit cum au arătat ultimele zile cu Flavius Stoican antrenor la Dinamo. Fostul mare atacant nu se aştepta la o astfel de decizie. "Danciu" e cerut antrenor de Cornel Dinu, care se oferă să-l sprijine, însă directorul general actual al "cinililor" îl propune la rîndul său pe Claudiu Niculescu.

"Duminică am stat cu domnul Negoiţă şi cu Flavius şi am discutat toată ziua, am pus totul pe tapet pentru perioada următoare. El era foarte încrezător.

Şi pentru mine a fost puţin surprinzător. Azi ne-am întîlnit la club, am vorbit puţin cu el. Era debusolat, supărat, apoi a plecat să discute cu domnul Negoiţă.

A revenit în club şi, la un moment dat, l-am auzit spunînd: «Mulţumesc pentru tot, la revedere!» Acum două zile am plecat cu el la drum, nu credeam că va demisiona, iar azi, fără să spună cuiva, după întîlnirea cu domnul Negoiţă, a venit şi a mulţumit tuturor.

Ştiţi foarte bine că sunt prieten cu Niculescu şi că sînt subiectiv, dar eu cred că da, ar avea capacitatea de a antrena Dinamo", a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

"Avînd în vedere ce situaţie e acum la Dinamo, dacă unul precum Dănciulescu, pe care îl consider un posibil foarte bun antrenor, mi-ar cere ajutorul, sînt dispus să i-l dau", a declarat Dinu la Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.