Liga 1

Arpad Paszkany îi linişteşte pe clujeni:"S-au plătit salariile pe septembrie şi octombrie! Nu există faliment la CFR"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 14 noiembrie 2014

În ultima vreme sînt tot mai multe probleme la CFR Cluj din cauza restanţelor către jucători, iar antrenorul Vasile Miriuţă a declarat că va pleca dacă fotbaliştii nu vor fi plătiţi.
Arpad Paszkany a declarat că s-au făcut plăţi către jucători, iar clubul CFR Cluj nu are cum să intre în faliment.

"Eu cred că 6 luni e o chestiune exagerată. S-ar putea să fie unii jucători care au fost daţi afară din lotul mare şi care să nu fi fost plătiţi de 6 luni. Ei au  posibilitatea să îşi ceară drepturile la către Comisiile Federaţiei şi vor fi plătiţi.  Zilele acestea am vorbit cu preşedintele Iuliu Mureşan şi i-am dat unui fost portar de-al nostru, Mincă, 55.000 de euro.

Din cîte ştiu eu şi în luna octombrie s-au făcut plăţi. Şi în luna septembrie au primit bani. Nu este posibil ca cineva să nu fie plătit de 6 luni.

Capitalul social al lui CFR este undeva la 25 de milioane de euro, valoarea lotului este este de 18 milioane de euro şi este şi un stadion cu o valoare de 28 de milioane de euro. Datoriile sînt de aproximativ 3 milioane de euro. Dacă facem o socoteală, noţiunea de faliment nu există", a declarat Arpad Paszkany pentru site-ul stiridecluj.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.