Nationala

Puiu a avut ameţeli » Anghel Iordănescu, 64 de ani, se reacomodează cu efortul de a rezista emoţiilor ca tehnician

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După meciul cu Irlanda de Nord, Generalul a avut un puseu de tensiune, dar şi-a revenit destul de repede, fără a avea nevoie de vreo intervenţie a medicilor


Cei 10 ani de absenţă din fotbal au lăsat urme pentru Anghel Iordănescu. Şi-a pierdut obiceiul de a rezista emoţiilor care îl macină pe un tehnician de-a lungul unei partide, aşa cum s-a întîmplat şi vineri, cînd "tricolorii" s-au desprins abia spre finalul partidei cu Irlanda de Nord.

Trăirile intense de la ratările jucătorilor săi, de la ocaziile adversarilor l-au afectat pe selecţionerul de 64 de ani. Surse din lumea fotbalului suţin că acesta a suferit uşoare ameţeli, probabil un puseu de tensiune, chiar la conferinţa de presă. De altfel, la întîlnirea cu ziariştii, Iordănescu a venit uşor agitat, cerîndu-şi scuze că a întîrziat, motivînd că a fost reţinut la vestiare de problemele de sănătate ale jucătorilor, dar şi de vizita preşedintelui Burleanu.

A stat cu jucătorii pînă la 3 dimineaţa
Părea însă destul de obosit şi, după cîteva minute, a cerut ofiţerului de presă "ultima întrebare". "N-a fost nimic grav, după cîteva minute totul a fost în regulă, fără să fie nevoie de nici o pastilă sau altceva", au spus aceleaşi surse. Le-a confirmat doar colaboratorilor săi că "m-a luat ameţeala la conferinţa de presă".

Dovadă că lucrurile au intrat imediat în normal a fost şi faptul că Iordănescu a plecat cu echipa la Mogoşoaia şi a stat la masă cu jucătorii pînă în jurul orei 3:00.

A vorbit la telefon cu Lucescu
Pe lîngă vizita preşedintelui Burleanu, după meciul cu Irlanda de Nord, la vestiare, selecţionerul a mai avut parte de o surpriză. A primit un telefon de la Mircea Lucescu, care a ţinut să-l felicite pentru victorie, o revanşă pe care antrenorul lui Şahtior o aştepta de 29 de ani.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.