Liga 1

Proiectul noului stadion ”Ion Oblemenco” abandonat? Rezultatul alegerilor dă planurile peste cap la Craiova: ”Să se facă la Sibiu!” :O

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 November 2014

Victoria lui Klaus Iohannis, reprezentantul ACL, în cadrul alegerilor prezidenţiale ar putea reprezenta o nouă lovitură pentru Craiova.

Într-o postare pe facebook, primarul Lia Olguţa Vasilescu, membru PSD, îi anunţă pe suporterii "leilor" că demolarea stadionului "Ion Oblemenco" ar putea fi anulată, după ce Victor Ponta a pierdut alegerile.

Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60 la sută Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!... Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde... Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia... Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va împlini...

Citeşte şi: Rezultate alegeri » Victor Ponta: "L-am felicitat pe Iohannis pentru victorie"

Aşteptăm Diaspora acasa după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de munca promise, astfel încît şomajul să fie zero, ca la Sibiu... Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Iohannis. Îi aşteptăm!”, a fost mesajul postat de Lia Olguţa Vasilescu pe facebook.

Citeşte şi: Tolontan despre alegeri: "Au învins copiii din discursul Regelui Mihai"




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.