Liga 1

FOTO Cum arată radiografia lui Raul Rusescu după operaţie » Atacantul e şocat de decizia luată azi: "S-a creat un precedent periculos"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 noiembrie 2014

Comisia de Recurs a anulat suspendarea de 16 etape a lui Gabriel Mureşan de la ASA Tîrgu Mureş, care l-a lovit pe Raul Rusescu (Steaua) la meciul direct cîştigat de ardeleni, scor 1-0. 

Raul Rusescu a reacţionat după ce a aflat vestea şi a făcut următoarele precizări pentru site-ul oficial al clubului:

"Sînt şocat de decizia Comisiei de Recurs şi consider că nu este normal ca în 2014 să fie tolerate asemenea acte de indisciplină. Din păcate, s-a creat un precedent periculos pentru toţi jucătorii de fotbal.

Nu pot şi nu am cum sa fiu de acord cu această decizie. Din păcate pentru mine şi pentru familia mea, am trecut prin momente foarte dificile.

Înca nu pot să estimez data cînd voi redeveni un om normal şi cînd voi putea să îmi desfăşor activitatea fără probleme. Este regretabil că s-a ajuns în această situaţie".

De asemenea, clubul Steaua a publicat radiografia efectuată de Raul Rusescu după intervenţia chirurgicală, în care se pot vedea condiţiile în care acesta va trăi de acum, jucătorul avînd o placă de titan inserată în zona craniului.

VIDEO Decizie halucinantă a Comisiei de Recurs a FRF! Gabriel Mureşan a fost iertat de suspendarea de 16 etape

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.