Nationala

Suporterii nu se înghesuie la casele de bilete » Meciul cu Danemarca se va disputa cu stadionul aproape gol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 noiembrie 2014

Suporterii naţionalei nu s-au înghesuit să îşi achiziţioneze bilete pentru meciul cu Danemarca, care se dispută azi, de la ora 20:30, în direct pe ProTV şi liveTEXT pe GSP.RO.
Dacă la meciul cu Irlanda de Nord au fost 29.000 de spectatori pe Arena Naţională, în duelul cu Danemarca este aşteptată o audienţă mult mai redusă.

Pînă ieri, fanii îşi cumpăraseră aproximativ 10.000 de biletele, iar oficialii Federaţiei nu preconizează mai mult de 15.000 de spectatori în această seară.

Oficialii FRF au încercat să îi atragă pe fanii care doresc să vină la meci însoţiţi de copii şi au creat un "Family Zone". Suporterii echipei naţionale care vin cu cel puţin un copil, cu vîrsta de pînă la 14 ani, îşi pot rezerva bilete la Tribuna Est, inelul 2.

Preţul acestor pachete porneşte de la 54 lei (un adult plus un copil) şi ajunge pînă la 150 lei (5 persoane, cel puţin un copil), anunţă site-ul FRF.

Preţul biletelor pentru meciul cu Danemarca sînt următoarele: 20 lei (peluze), 30-40 lei (tribune) şi 150-400 lei (VIP).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.