Nationala

Gest superb făcut de Lucian Sînmărtean după ce l-a umplut de sînge pe Lucas Andersen » Cum a reacţionat danezul

Articol de Sebastian Culea  —  Wednesday, 19 November 2014

În minutul 23, în timpul unui ieşiri din apărare a danezilor, Lucian Sînmărtean l-a lovit cu cotul în gură pe Lucas Andersen, în încercarea de a recupera mingea, danezul fiind la meciul de debut la naţională.

Nordicul sîngera şi, din imagini, se vedea că avea trei dinţi care abia se mai ţineau, în urma loviturii primite. Arbitrul sloven Vincici nu a dictat nici fault şi nici nu l-a avertizat pe mijlocaşul român.

A oprit jocul doar fiindcă danezul rămăsese la pămînt. Andersen nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit imediat cu Wurtz.

A fost pansat la vestiare şi apoi s-a întors pe banca de rezerve a echipei sale. La pauză, el a fost dus la Facultatea de Stomatologie, pentru o intervenţie de urgenţă.

Şi-a cerut scuze după meci

După partida de aseară, Lucian Sînmărtean a cerut numărul lui Lucas Andersen, pe care l-a sunat pentru a-şi cere scuze pentru acest incident.

Informaţia a fost confirmată de un om de stafful nordicilor, care a recunoscut că jucătorul lui Ajax a acceptat scuzele.

"E adevărat că Sînmărtean l-a sunat pe Andersen. Nu e supărat, a acceptat scuzele, se mai întîmplă, aşa e în fotbal", a spus un membru din stafful lui Olsen.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.