Liga 1

Un fost fotbalist al lui CFR îl atacă pe Arpad Paszkany: "Toate ţi se întorc în viaţă! Aici ajungi cînd începi să minţi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 noiembrie 2014

Arpad Paszkany nu mai doreşte să conducă CFR Cluj, clubul ajungînd să aibă mari datorii, deşi a participat în 3 rînduri în Liga Campionilor în ultimii ani. Fostul fundaş al ardelenilor, Felice Piccolo, acum la Spezia, îl atacă dur pe Arpad Paszkany, căruia îi cere să explice unde sînt milioanele cîştigate din Champions League.

"S-a ajuns în situaţia asta din cauza minciunilor interminabile pe care le-a rostit cu nonşalanţă Paszkany ani de zile. A promis dar nu şi-a respectat absolut nici o promisiune.

Şi Dumnezeu e sus şi vede, iar la un moment dat toate ţi se întorc în viaţă. Nu are bani? Să se dea la o parte, să lase pe altcineva.

Dar el mai cere şi bani pentru o societate plină de datorii. Unde sînt milioanele de euro din Liga Campionilor? Unde? Cînd începi să minţi şi doar cu asta te ocupi, aici ajungi.

Eu sincer cred că singura salvare a clubului ar fi să fie preluat de Gadola. În cinci ani, atît cît am stat în Cluj, el mi-a demonstrat că e un om de valoare.

Nu există termen de comparaţie. Eu dacă mă uit în ochii lui Gadola, ştiu că mă uit la un om de încredere şi am o stimă deosebită pentru el. La Paszkany nu te poţi uita", a spus Piccolo pentru actualdecluj.ro.

3 milioane de euro cumulează toate datoriile de la CFR conform spuselor lui Paszkany




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.