Nationala

Ce am învăţat după două meciuri cu Anghel Iordănescu selecţioner » 4 veşti bune

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 noiembrie 2014

În primele două meciuri de la revenirea lui Anghel Iordănescu pe bancă, naţionala României a învins Irlanda de Nord şi Danemarca, ambele cu 2-0. GSP.RO îţi prezintă patru concluzii după schimbarea lui Victor Piţurcă.

1. Keşeru e ce ne lipsea.

Golgeterul Stelei, ignorat de Piţurcă în ultimul mandat, a făcut două meciuri senzaţionale, a arătat incisivitate, instinct în faţa porţii şi o bună colaborare cu restul echipei. Keşeru e un must pentru viitorul echipei naţionale.

2. Staff-ul e cheia. Tata Puiu a surprins în momentul în care şi-a ales trei "secunzi", dar, acolo unde el nu are energie, tinerii antrenori au compensat prin valenţele de selecţie şi de pregătire.

3. Jocul începe să atragă. Naţionala lui Piţurcă era criticată pentru calitatea deplorabilă a evoluţiilor, în ciuda rezultatelor pozitive. Acum însă, jucătorii lui Iordănescu au arătat o cu totul altă faţă, încîntînd publicul de pe Naţional Arena.

4. Iconiţele sînt la locul lor. După un selecţioner asociat cu Satana, România a avut mai multă inspiraţie şi mai mult noroc cu unul care luptă pentru "tabăra adversă". Iordănescu nu şi-a uitat celebrele iconiţe şi ar face bine să le aducă în continuare :)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.