Diverse

FOTO Imaginea anului în fotbalul românesc » Descarcă un wallpaper de senzaţie cu Claudiu Keşeru, "bombardierul" naţionalei şi al Stelei!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 noiembrie 2014

Claudiu Keşeru trece prin cea mai bună formă a carierei sale. Atacantul de 27 de ani a marcat pînă acum 30 de goluri în ultimul an pentru Steaua şi echipa naţională a României, fiind depăşit la nivel european doar de nume precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar!

De zece ani, nimeni n-a izbutit o astfel de performanţă în fotbalul românesc. "Iniţial, adaptarea în România a fost grea. M-a rupt pregătirea fizică a neamţului Neubert. Dar acum îmi dau seama că sînt proaspăt pentru că m-am pregătit aşa. Cele mai preţioase goluri sînt cele marcate marţi, pentru echipa naţională", spune Keşeru într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei şi pe care-l poţi citi acum la chioşcuri sau accesînd ediţia digitală

Pentru a onora performanţa golgeterului Ligii 1, Gazeta Sporturilor a realizat o poză inedită cu acesta, iar astăzi o publică pe prima pagină a ediţiei tipărite. În plus, poţi descărca de aici wallpaperul cu noul star al fotbalului românesc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.