Nationala

Pal Dardai, dorit insistent în Bundesliga! Înlocuitorul a trecut pe la Barcelona şi Chelsea şi anunţă: "Banii nu sînt o problemă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 noiembrie 2014

Pal Dardai a venit la naţionala Ungariei în septembrie 2014 după ce Attila Pinter a fost demis. Rezultatele au fost destul de bune, 2 victorii şi o remiză în meciurile oficiale, avînd în vedere că avea obictiv între 5 şi 7 puncte. 
Cum acesta e în grafic, ar putea rămîne selecţionerul Ungariei, însă este dorit de Hertha Berlin, unde s-a remarcat în cariera de fotbalist, avînd 297 de meciuri între 1997 şi 2011.

Dardai şi-a exprimat dorinţa de a antrena Hertha, iar presa maghiară susţine că mutarea are mari şanse de reuşită în săptămînile următoare.

Telesport.hu anunţă că înlocuitorul lui Dardai ar fi olandezul Henk ten Cate, antrenor care a trecut pe la Ajax, Panathinaikos şi a fost secund la Barcelona şi Chelsea, cînd cele două erau antrenate de Frank Rijkaard, respectiv Avram Grant.

Mai mult, Ten Cate a fost în această săptămînă în Ungaria şi şi-a manifestat dorinţa de a veni: "E o mare onoare pentru mine că este vehiculat numele meu. Însă nu e profesionist, Ungaria are acum selecţioner, în cazul în care nu va mai avea, atunci discutăm mai multe.

Am mai antrenat aici MTK Budapesta. A fost o experienţă frumoasă. Pentru mine nu banii sînt importanţi", a declarat tehnicianul olandez.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.