Liga 1

Kamil Bilinski şi-a propus să rămînă golgeterul lui Dinamo: ”Vreau un gol pe meci”

Bilinski are un sezon perfect la Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bilinski a fost din nou decisiv pentru roş-albi, înscriind golul victoriei ”cîinilor”.

- Kamil, ai marcat, echipa a învins iar. Eşti talismanul "cîinilor"?
- Nu cred. Recunosc că am avut şi şansă. În sensul că, altădată, în alte meciuri, fie am lovit bara aia blestemată, fie au scos incredibil portarii. Doar mi-am făcut treaba, ca să răspund întrebării.

- Te consideri un atacant ghinionist?
- Nu. Doar că nu am mereu noroc. Dar, cu Mediaşul, mi-a revenit. Eu sper să ajung la o medie de un gol pe meci. Ar fi foarte bine pentru un atacant.

- Vizezi postul de golgeter?
- Ştiu că sînt alţi atacanţi în faţa mea, cu mai multe goluri, mă motivează concurenţa. Normal că doresc să intru într-o asemenea competiţie. Mi s-a mai întîmplat în Lituania să concurez la titlul de golgeter, de data asta mi-aş dori să fiu numărul 1.

- Cui îi dedici golul? Ai transmis un sărut imediat după reuşită.
- Fiului meu, Nikodem, care tocmai a împlinit un an. E prima lui aniversare, iar tăticul a vrut să se ţină de cuvînt faţă de el. Puştiul mă motivează enorm, să fiu mereu mai bun.

6 este locul ocupat momentan de Bilinski în clasamentul golgeterilor Ligii 1, după Keşeru, Tamuz, Mitrea, Tade şi M. Constantinescu

"Victoria cu Mediaşul este pentru suporterii fantastici ai lui Dinamo. Mie îmi dau o energie deosebită, sînt tot ceea ce am văzut eu mai frumos la o galerie, pe un teren de fotbal" (Kamil Bilinski, atacant Dinamo)

"Nu am înţeles de ce a fost dat afară fostul antrenor, Stoican, sau de ce a plecat, au fost momente grele. Nu pricepeam fiindcă echipa a jucat bine. Acum, sper să refacem şirul meciurilor bune şi victorioase" (Kamil Bilinski, atacant Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.