Liga 1

Oficialii Astrei acuză arbitrajul: "A fost viciere de rezultat! Colţescu trebuie să răspundă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 22 November 2014

Astra a terminat la egalitate cu U Cluj, 1-1, iar Narcis Răducan, preşedintele Astrei, şi Oleg Protasov, antrenorul echipei, îl acuză pe Sebastian Colţescu pentru maniera de arbitraj.

"Sebastian Colţescu a greşit grav azi. Ambele cartonaşe roşii au fost erori de arbitraj, dar cele două penalty-uri au fost acordate corect. E viciere de rezultat. Să rămîi cu doi oameni mai puţin pe teren din cauza arbitrajului, e greu de gestionat. Astăzi s-au întîmplat lucruri grave, Colţescu va trebui să răspundă", a declarat Narcis Răducan la LookTV.

Şi Oleg Protasov l-a criticat pe Sebastian Colţescu la finalul partidei.

"În prima repriză am jucat slab, dar în a doua ne-am revenit. După pauză arbitrul a ieşit la rampă şi a rupt echilibrul. Nu sînt de acord cu acest arbitraj. A stricat meciul", a declarat antrenorul Astrei.

În schimb, Gerore Ogăraru este de părere că arbitrajul a fost unul bun.

"Am încredere că arbitrul a luat decizia cea mai bună la faza primului penalty, sunt alţi oameni care pot să analizeze, dar nu a fost un meci uşor de arbitrat. Noi meritam victoria. Am jucat foarte bine şi am avut multe ocazii", a declarat Ogăraru la LookTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.