Liga 1

VIDEO Automutilare! » Lecţie de ghinion: cum să domini o partidă şi să iei bătaie: Pandurii - Botoşani 1-2

Articol de Adriana Brujan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pandurii a dominat cap-coadă meciul, a tras la poartă un şut la fiecare 3 minute, însă de cîştigat au făcut-o oaspeţii, care au avut un noroc colosal.

Meciul de ieri trebuie să-i fi spălat păcatele lui Petre Grigoraş din viaţa asta, dar şi din următoarele 6 vieţi. Dacă are păcate. Dacă nu, înseamnă că e cel mai ghinionist antrenor din lume! Chiar nu poate fi explicat ce s-a petrecut în Pandurii - FC Botoşani.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Gazdele au dominat de o manieră umilitoare pentru moldoveni, au produs un adevărat bombardament la poarta lui Curileac, însă au marcat un singur gol.

De partea cealaltă, oamenii lui Leo Grozavu au trecut rar de mijlocul terenului, au ajuns şi mai rar prin careul advers, dar atunci cînd au făcut-o, au băgat mingea în poartă. De două ori. Şi s-a terminat 1-2.

Singurul parametru în care Botoşani a fost în avantaj. În rest, cifre parcă trase la xerox cu cele ale raportului celebrului meci celebru de acum 29 de ani, România - Irlanda de Nord 0-1.

Alba-neagra cu penalty!
În minutul 38 s-a produs cel mai controversat moment al meciului. Mingea s-a plimbat prin faţa careului oaspeţilor, a fost respinsă, arbitrul a lăsat impresia că lasă jocul să continue, după care, brusc, s-a oprit din alergare şi a indicat penalty.

Moldovenii au protestat vehement, Adrian Cojocaru a mers să se consulte şi cu asistentul Stelian Slabu, după care a anulat decizia de a pune balonul pe punctul cu var, lucru care i-a scos din minţi pe jucătorii gorjeni. Reluările TV i-au dat însă dreptate "centralului", dar bîlbîiala lui a produs mulţi nervi.

Cifrele meciului sînt şocante
Pandurii - Parametru - FC Botoşani
60% - Posesie - 40%
31 - Şuturi la poartă - 8
9 - Şuturi pe poartă - 3
11 - Cornere - 1
1 - Intervenţii portar - 8

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.