Liga 1

Cristi Cristea, mesaj pentru contracandidatele la retrogradare: "Oţelul este acum o echipă de temut!"

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Cristea este unul dintre cei mai în formă atacanţi din Liga 1, iar în meciul cu Ceahlăul a făcut un cuplu senzaţional cu Florin Cernat.

- Cristi, cît de dor îţi era de o victorie?
- O gură de oxigen şi trei puncte meritate după atîtea săptămîni de muncă. Pot spune că am avut şi ghinion în meci. Oricum, important este că se vede o foarte mare schimbare în jocul nostru şi în fiecare meci am avut ocazii de gol. Puteam marca de mai multe ori, dar mingea nu a vrut să intre. Sper să intre cu U Cluj. Oţelul este o echipă de temut la ora actuală!

- Cum e să joci cu Cernat?
- Relaţiile de joc dintre mine şi Cosmin sînt din ce în ce mai bune de la meci la meci. Începem să ne sincronizăm perfect. Este o onoare pentru mine să am un jucător ca el în spatele meu, care mă poate servi cu pase de geniu.

- Cîte goluri ţi-ai propus pentru sezonul acesta?
- Nu m-am gîndit, dar mă bucur că sînt în formă şi că am punctat de cinci ori. Sper la cît mai multe. Important este să cîştigăm cît mai multe meciuri pentru a ne salva de la retrogradare.

- Cît de tare crezi în salvare?
- Cu această atmosferă la echipă şi cu staff-ul nostru, sigur vom rămîne în Liga 1. La cum am jucat în ultimele cinci meciuri, cu cele mai bune echipe din campionat, clar avem mare încredere.

- Te gîndeşti la un transfer?
- Mă simt foarte bine la Oţelul. Sîntem o adevărată familie şi staff-ul ne susţine mereu. Nu mă gîndesc să mă transfer, vreau doar să îmi fac treaba.

- Ai un mesaj pentru contracandidatele la salvare?
- Cu tot respectul pentru echipele din coada clasamentului, acestea vor trebui să se teamă de noi pentru că Oţelul, aşa cum a demonstrat la meciul cu Ceahlăul, a devenit o echipă foarte puternică!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.