Tenis

Critici pentru Simona Halep: "E încăpăţînată, e greu să lucrezi cu ea" » Cine ar fi antrenorul potrivit pentru numărul 3 WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 November 2014

Simona Halep s-a despărţit de Wim Fissette însă nu a anunţat încă viitorul antrenor. Fostul tenisman român şi căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Florin Segărceanu, a vorbit despre problema sportivei noastre. 

"Chiar dacă am ceva experienţă în tenis, nu m-aş inhama la o muncă de genul acesta. Mai ales că la fete este foarte dificil. Greu se realizează alchimia între un antrenor şi un jucător.

Este clar că între Simona şi Fissette nu a existat aşa ceva. Ea aştepta, probabil, mai multe de la el. Să-i transmită lucruri pe care nu le cunoaşte.

Simona este o jucătoare completă şi are o ambiţie ieşită din comun. Pe de altă parte, este şi încăpăţînată, dar în limite normale. Aşa-s tenismenele, este dificil să lucrezi cu ele.

Eu cred că Victor Ioniţă ar fi cel mai potrivit pentru a o pregăti pe Simona. Are experienţă în antrenorat, mai ales la nivelul fetelor, unde este mai delicat. Pe lîngă antrenorat, el poate fi şi un sparring partner foarte bun", a declarat Segărceanu pentru Ziarul Ring.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.