Campionate

Mînă amputată! Un fotbalist de 28 de ani s-a accidentat grav jucîndu-se cu un dispozitiv pirotehnic

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Doctorii n-au reuşit să-i salveze mîna stîngă lui Andreas Schicker. Fundaşul lui SV Horn a suferit multiple leziuni la cealaltă mînă şi la picioare, fiind încă la terapie intensivă


O distracţie s-a transformat într-un coşmar. Duminică dimineaţă, austriacul Andreas Schicker era în orăşelul natal, Bruck an der Mur. Pe stradă, în întuneric, aproape de casă, fundaşul lui SV Horn (locul 6 în liga secundă) îi arăta unui prieten ultimul dispozitiv pirotehnic achiziţionat. Ilegal. Neşansă. A crezut că ştie să lanseze "racheta", dar i-a explodat în mîini. Era ora 03:25.

A fost găsit de un poliţist, care a dat alarma cînd l-a văzut plin de sînge. Fotbalistul a fost transportat cu elicopterul la un spital din Graz, dar mîna stîngă era sfîrtecată. Doctorii n-au mai putut face nimic. I-au amputat-o. Totuşi, i-au salvat mîna dreaptă, şi ea plină de plăgi. La picioare, leziunile erau superficiale.
Schicker este încă la terapie intensivă (prietenul e în stare de şoc, dar fără răni grave). Cariera lui e terminată, însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Cu cîteva zile înainte, un bărbat şi fiul său au murit tot din cauza "rachetelor". Şi tot în Austria.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.