Liga Campionilor

Ruleta rusească » Un acţionar de la Arsenal îi pune pistolul la tîmplă lui Wenger: ”În Rusia avem un proverb...”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Miliardarul rus Alişer Usmanov l-a acuzat pe Arsene, 65 de ani, că nu-şi acceptă greşelile şi l-a ameninţat: ”În Rusia avem un proverb. Chiar şi o doamnă respectabilă se poate trezi cu tavanul în cap”.

Pentru Arsenal, derby-ul cu Dortmund, din această seară, n-are caracter decisiv. Însă pentru managerul Arsene Wenger, 65 de ani, ar putea fi crucial. Dacă pierde sau remizează nu va face decît să mărească prăpastia care s-a căscat între el şi acţionarii clubului. Cel mai vehement, chiar numărul 2, Alişer Usmanov.

Miliardarul rus l-a criticat public pe Wenger după eşecul în faţa lui Man. United (1-2), de sîmbătă. Înfrîngere în urma căreia "tunarii" au picat pe locul 8 în clasamentul Premier League, la 15 puncte distanţă de liderul Chelsea.

"Repetăm an de an aceleaşi rezultate. Ca investitor, sînt total nemulţumit. Acum ar trebui să cumpărăm o întreagă echipă. Să ne întărim pe fiecare post pentru a putea concura cu greii Europei", a comentat Usmanov.

Apoi a pus tunurile direct pe Wenger: "Toţi facem greşeli, deci şi el. Numai că, o dată cu vîrsta, e mai dificil să le accepţi. Poate că asta e problema. Arsene e un antrenor mare. Dar noi, în Rusia, avem un proverb: «Chiar şi o doamnă respectabilă se poate trezi într-o bună zi cu tavanul în cap»".

Soluţia ar fi Pep
Pep Guardiola ar fi ţinta lui Arsenal dacă Arsene Wenger va fi eliberat din funcţie - susţine tabloidul Daily Star. Există însă o problemă. Tehnicianul spaniol are contract cu Bayern Munchen pînă-n 2016.

18 ani sînt de cînd Wenger e managerul "tunarilor"

30 la sută din acţiuni deţine Usmanov la Arsenal

1.304 zile sînt de cînd Arsenal n-a mai bătut-o pe Man. United

1.124 de zile sînt de la ultima victorie a "tunarilor" în faţa lui Chelsea

840 de zile au trecut de cînd londonezii n-au învins-o pe Man. City

"E opinia lui Usmanov şi o accept. Dar trebuia să-mi spună toate astea între patru ochi, nu să se ducă la ziare" (Arsene Wenger, manager Arsenal)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.