Liga 1

Mutare-bombă pregătită de Dinamo » Se negociază cu un antrenor care a scris istorie în Ştefan cel Mare!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 noiembrie 2014

Dinamo l-a numit ca interimar pe Ionel Dănciulescu, după ce Flavius Stoican a plecat de la echipă, şi chiar dacă fostul mare atacant a debutat cu o victorie, 2-1 cu Gaz Metan, şefii vor să-i găsească înlocuitor din iarnă. 

Deşi s-a spus despre el că negociază cu Rapid, Mircea Rednic recunoaşte că singurul cu care a avut discuţii serioase a fost Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo.

“Am probleme de sănătate, vreau să mă ocup de mine, de-aia nu am acceptat nici o ofertă pînă acum. Luni dimineaţă plec în Belgia şi mă întorc miercuri, trebuie să îmi fac un set complet de analize, plus cîteva controale, vreau să mă ocup de mine mai mult.

Cînd mă întorc, trebuie să le dau un răspuns dinamoviştilor. Cel mai probabil o voi face miercuri.

Cu Dinu Gheorghe am discutat despre Rapid pe la cafele. El îmi aruncă, eu îi arunc… El îmi bagă «drepte», eu îi bag «strîmbe» şi uite aşa. Dinu e un drăguţ, e un simpatic! Dar singurul cu care am discutat serios a fost Anghelache, însă am lăsat totul pentru cînd mă întorc în ţară”, a spus Rednic pentru Fanatik.

Mircea Rednic, 52 de ani, a jucat la Dinamo în perioada 1983-1990, cînd a cîştigat de două ori titlul şi de trei ori Cupa, şi a pregătit echipa "cîinilor" în cel mai bun sezon de după Revoluţie, cîştigînd titlul în 2007.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.