Stranieri

Lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Vlad Chiricheş » Vestea excelentă primită azi de fostul stelist

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 November 2014

Vlad Chiricheş a făcut un meci excelent în victoria echipei sale cu Hull City, scor 2-1. Fundaşul român a intrat în minutul 46 şi a avut un joc fără greseală. 

Presaţia bună a jucătorului de 25 de ani a fost apreciată de fani, presă, dar şi de antrenorul Pochettino, care i-a dat o veste bună la ultima conferinţă de presă.

"În ultimul meci am fost mulţumit de Chiricheş, Lennon şi Paulinho. Nu e uşor deloc să dai totul la antrenamente şi apoi să nu joci în meciurile oficiale.

Vlad trebuie să aibă încredere în el. E foarte posibil să îl folosim în meciul din Europa League cu Partizan, lucru care e valabil şi pentru doi jucători din academia noastră de fotbal", a spus antrenorul argentinian.

"Chiricheş a fost surpriza despachetată la pauză ca să zic aşa. Erau aşteptări mici, ce-i drept, pentru că venea după nişte meciuri mai slabe, iar în ultima vreme nu a fost în lot. A fost foarte bun pe fază defensivă, dar a oferit echipei şi opţiuni în atac. Cu această performanţă românul e prima opţiune pentru postul de fundaş dreapta", au scris cei de la ESPN.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.