Liga 1

Un campion al României vorbeşte despre cel mai bun jucător din Liga 1: "E peste Lucian Sînmărtean! La Steaua ar fi numărul 1"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 noiembrie 2014

Iulian Apostol, fost campion cu Unirea Urziceni şi fost jucător al Stelei, este de părere că nu Lucian Sînmărtean este cel mai tehnic jucător din Liga 1, ci Florin Cernat, mijlocaşul celor de la Oţelul.

"Florin Cernat are un plus faţă de Sînmărtean. Este un fotbalist talentat cum nu vom mai vedea în următorii ani. La Steaua ar fi numărul 1.  Este cel mai bun jucător din Liga 1.

Fotbalişti precum cei doi merită un salariu foarte mare, pentru că sînt jucători care fac diferenţa, care încîntă spectatorii", a declarat Iulian Apostol la DolceSport.

Apostol i-a criticat pe foştii selecţioneri ai României, care nu i-au convocat mai des pe cei doi jucători.

"Sînmărtean e un fotbalist capricios, dar nu e doar vina lui că nu a jucat la un nivel mai mare şi că abia acum a devenit om de bază la naţionlă. El are 10 selecţii la naţională şi Cernat are 14. Selecţionerii trebuiau să fie mai atenţi la aceşti jucători. România nu a ştiu să profite de pe urma unor astfel de fotbalişti", a mai declarat Iulian Apostol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.