Liga 1

Come-back spectaculos în această iarnă la Dinamo? » Adio, dar rămîn cu tine!

suporteri Dinamo,fular Dinamo

Articol de Iulia Iordache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stoican s-a despărţit de Dinamo, dar continuă să stea la hotelul lui Negoiţă. Şi, culmea!, rămîne şi el în cărţi pentru postul de "principal" al roş-albilor, din 2015.

A plecat de la Dinamo, însă a rămas la Dinamo! Flavius Stoican s-a despărţit oficial de echipă, de club, dar locuieşte pe mai departe la Rin Grand Hotel, ce-i aparţine patronului Ionuţ Negoiţă, acolo unde este şi sediul grupării "cîinilor".

Flavius a rămas în relaţii bune cu finanţatorul roş-albilor şi nu este exclus să revină la conducerea staff-ului din Ştefan cel Mare dacă nu se va continua cu Ionel Dănciulescu după următoarele trei meciuri oficiale!

Aceasta chiar dacă tehnicianul de 38 de ani a fost de acord să plece de la Dinamo în urmă cu două săptămîni, din cauza unor divergenţe cu Constantin Anghelache, cu toate că nici unul dintre cei doi n-a recunoscut-o public.

Totuşi, Stoican a fost "mutat" de la hotelul Rin din Otopeni la cel din cartierul Vitan. Şi asta întrucît la stabilimentul de lîngă aeroportul "Henri Coandă" locuiesc majoritatea fotbaliştilor dinamovişti.

S-a considerat că ar fi existat un conflict de interese ca fostul antrenor să stea în preajma jucătorilor, mai ales că Stoican şi cu elevii săi au fost şi au rămas foarte apropiaţi.

Alţi doi ex-dinamovişti, Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic, au avut discuţii să preia echipa din iarnă.

Reacţia lui Dănciulescu
Cum se simte interimarul Dănciulescu, atunci cînd aude că şefii negociază cu diverşi tehnicieni? "Sînt doar un angajat şi am răspuns afirmativ solicitării clubului. Dacă vine nea Mircea Rednic, n-am nici o problemă, e unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat eu. Decizia aparţine conducerii. Important este să termin eu cu bine munca mea şi să mergem mai departe în Cupa Ligii. Poate să vină oricine, mai ales că eu nu deţin licenţa Pro", a spus ieri "Danciu".

3.000 de euro era salariul lunar al lui Stoican în Ştefan cel Mare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.